Rode Maanfestival, 14,15 en 16 juni 2019, Saasveld

Zing je vrouwenkracht!

Ik ben Baukje de Boer.
Muziektherapeut. Zangeres. Koordirigent. Rituelenmaker. Wijze vrouw.

Ik begeleid zangprojecten voor vrouwen, waarbij je via het zingen in contact komt met je diepe vrouwelijke wijsheid en spiritualiteit. Ik doe dat door workshops, projectkoren en optredens te geven. Ik maak gebruik van muziek uit alle windstreken en van alle tijden. 
Het is mijn intentie vrouwen te verbinden met de oerwijsheid die al in hen aanwezig is. En natuurlijk om samen prachtige muziek te maken! 

 

Workshop Woman, sing your heart out!

Zin om te zingen?

Vanuit je diepste zelf en in verbinding?

 

Tijdens het rode maanfestival ben je welkom bij de workshop Woman, sing your hear out!

 

Al zingend kun je ervaren hoe het voor jou is om je via je stem te verbinden met je eigen vrouwenkracht en die van de vrouwen om je heen.

We zingen enkele meerstemmige krachtliederen, waarmee we mooie harmonieën zullen weven. Zo ontstaat er direct een helend veld waar je je aan kunt laven.  

Ik maak geen gebruik van bladmuziek, je leert de partijen ter plekke. Zangervaring is niet nodig, alleen het verlangen om je stem te gebruiken volstaat.  

 

'Als ik samen met vrouwen zing, ervaar ik een diepe verbinding met het Heilig vrouwelijke in mij en het collectieve Bewustzijn. Daar geniet ik intens van en ik voel dan zo mijn volle, diepe en tegelijk een omvattende zachte kracht wakker worden.'

 

Vaak is het al een hele bijzondere ervaring om zo met elkaar te zingen. Maar wanneer we dat met een publiek delen, versterkt dat de ervaring nog meer. Daarom hebben we de mogelijkheid om onze liederen tijdens de lunchpauze ten gehore te brengen.

Hierbij gaat het puur om de ervaring en het plezier van het delen, niet om perfectie. We laten onszelf zien op ons krachtigst en kwetsbaarst tegelijk. Dat is voor jezelf en voor de luisteraar heel gaaf om mee te maken.


'Zingen met zoveel vrouwen voelt goed en krachtig.
En de uitvoering gaf een “wow” gevoel'

 

 

Ik kijk er naar uit met je te gaan zingen!