Eenvoudige, krachtige liedjes als lichtpuntjes in deze tijd.

Een liedje om de hele dag in je hoofd te hebben, mee te neuriën of te zingen.

Liedjes die je herinneren aan jouw kracht, licht, liefde, vertrouwen en zelfhelend vermogen.

Liedjes die je in contact brengen met de wijsheid van jouw ziel.

 

Zingen is een waanzinnig mooie, eenvoudige en krachtige manier om je zelfgenezend vermogen aan te zetten,

om je verbonden te voelen met anderen, om contact te maken met je hart en je hogere zelf.

Van daaruit kunnen we licht zijn en uitstralen naar de wereld om ons heen.

 

Bij Liedjes van Licht deel ik dagelijks een krachtig lied of een geleide klank meditatie. Ik organiseer regelmatig online-samen-zing-momenten en ik nodig je uit ook jouw liedjes en helende stem te delen op de gelijknamige Facebookpagina

Op deze pagina deel ik de originele versies bewust niet, omdat het juist zo inspirerend en helend is om het live te zingen, zowel door mij als door jou. Ik hoop jou aan te steken om ook jouw stem te delen via een opname of filmpje!

 

 

Ik kijk er naar uit samen met je te gaan zingen!