Kom samen met mij leren hoe we nog meer authentiek zichtbaar kunnen zijn

Als ondernemer ben ik me de laatste tijd serieus aan het verdiepen in het meer zichtbaar zijn. Ik wil graag meer mensen bereiken omdat ik het gevoel heb daarmee meer licht in de wereld te kunnen verspreiden.

 

Toen ik de aankondiging van deze workshop zag, dacht ik JA daar moet ik bij zijn! En ik vroeg Marja Godvliet of ze naar Zutphen wilde komen om hem hier te geven.

Zooo gaaf dat ze meteen JA zei!

 

Ik vind Marja geweldig in haar benadering van ondernemen en marketing. Ze kiest voor de vrouwelijke weg waar het gaat om moeiteloos je flow volgen en werken met het talent dat al in je zit. Jezelf laten zien als een aantrekkelijke bloem, waar de bijtjes niet kunnen wachten om bij te zijn.

 

Dat past  bij hoe ik mijn bedrijf wil laten zijn. Vanuit licht, liefde en zachtheid. Vanuit het vertrouwen dat wanneer mensen mij zien dat ze meteen weten of ze wel of niet met mij willen zijn. En dat er zo een tribe ontstaat van vrouwen om mij heen die zoeken wat ik te bieden heb en blij worden van mijn aanbod.

 

Past dat ook bij jou en wil je daar meer van weten? Kom dan 30 maart naar deze super leuke workshop. Ook een heel fijn moment om gelijkgestemde ondernemers hier uit de omgeving te treffen en uit te wisselen.
En voor het geld, 15 euro!, hoef je het ook echt niet te laten...

Wij, Marja en ik, zien je graag!


Authentiek zichtbaar online

Je klanten kiezen jou niet alleen om wat je doet maar vooral om wie je bént.

 Zien klanten jou écht online?

Marja laat je zien en ervaren hoe je écht zichtbaar wordt vanuit flow en moeiteloosheid. Daarmee trek je precies die klanten aan waar jij graag mee werkt.

In deze interactieve presentatie kun je ervaren:

- Opluchting dat iedereen worstelt met zichtbaar zijn
- Kracht van authenticiteit
- Inzicht hoe jij en je werk aantrekkelijk zijn
- Tips en advies om zichtbaar te worden met video
- Inspiratie om het nu écht te gaan doen!!!

Wanneer je authentiek zichtbaar bent, bouw je aan je klantrelatie nog voordat je werkelijk kennis hebt gemaakt. Daardoor gaat acquisitie niet over iemand van buiten naar binnen halen, maar over delen wat er bij jou leeft. Dat is een natuurlijk proces wat klanten oplevert die veel beter bij je passen!

Datum:  Zaterdag 30 maart 2019

Tijd: 14.00-16.00 uur, inloop vanaf 13.45 uur

Locatie: Sheila's Buikdanscentrum, Groenesteeg 1, Zutphen

Kosten: € 15,- p.p.


Marja Godvliet

Marja's nieuwsgierigheid, open mind en luistervaardigheid geven een geweldige bedding om iemand's essentie en waarheid aan het licht te brengen.

Haar passie om vrouwen en mannen in verbinding te brengen met een vanzelfsprekende manier van creëren en aantrekken krijgen o.a. vorm in haar 'Authentiek Zichtbaar Online' workshops en 'Authentieke Video Interviews'.

Ik laat je zien zoals je bent,
met aandacht en licht.
Zodat je volledig authentiek
zichtbaar wordt! 

www.marjoy.nl

 

Baukje de Boer

Ik begeleid zangprojecten voor vrouwen, waarbij je via het zingen in contact komt met je diepe vrouwelijke wijsheid en spiritualiteit. Ik doe dat door workshops, projectkoren en optredens te geven. Ik maak gebruik van muziek uit alle windstreken en van alle tijden. 

 

Het is mijn intentie vrouwen te verbinden met de oerwijsheid die al in hen aanwezig is. En natuurlijk om samen prachtige muziek te maken!